Trainingen

Je kunt bij Tessa Trainingen kiezen uit verschillende trainingen en workshops. Alle trainingen worden opgebouwd vanuit jezelf en gaan ook uit van je eigen kracht en doelen. Ik werk altijd met relatief kleine groepen zodat ik mijn aandacht goed kan verdelen.


Je kunt kiezen uit de volgende trainingen en workshops. Klik op de training of workshop naar keuze voor meer informatie. Twijfel je? Je mag me altijd bellen of mailen zodat ik je kan helpen met kiezen.
NLP en paramedici

NLP en paramedici

Ben jij therapeut of hulpverlener? Dan weet je dat verschillende cliënten nooit hetzelfde reageren op een behandeling. Wat werkt voor de een, roept weerstand op bij de ander. En dat is zonde. Je wilt tenslotte voor iedereen het beste resultaat. Gelukkig is er een manier om samen de obstakels te overwinnen: communicatie.

NLP kindercoach

NLP kindercoach

Een 5- daagse training voor professionals die NLP in willen zetten tijdens workshops, training, coaching of het lesgeven in de klas. Volwassenen hebben een voorbeeld functie voor kinderen in de rol als ouder, leerkracht, sportinstructeur, coach of begeleider. Ook wanneer het gaat om het inzetten van NLP. Het is de kunst om dit op een begrijpelijke, speelse en kindvriendelijke manier over te brengen. Dit ga je leren bij de training NLP en kinderen.

NLP Practitioner

De NLP Practitioner is de basis van de NLP opleidingen. Tijdens de NLP weekend Practitioner ligt de nadruk op het bewust worden en aanleren van vaardigheden om een goed contact met jezelf en met anderen op te bouwen. Je leert wat NLP is, hoe communicatie werkt en je krijgt meer inzicht in je denken, voelen en handelen. Je gaat ontdekken wat je doet en wie je bent. Hoe je kunt veranderen als je wilt veranderen. Je leert beter te communiceren met je omgeving en je krijgt handvatten om anderen te helpen om te ontwikkelen.

NLP master pracitioner

NLP Master Practitioner

Bij de ‘NLP Master Practitioner’ ga je dieper in op de geleerde stof over NLP en ga je dieper in op de eerder behaalde resultaten. Heb je eerder je NLP Practitioner gehaald, dan mag je deze training volgen.
De training bestaat uit 4 blokken van drie dagen en het certificeringsweekend. Een belangrijk uitgangspunt van deze training is ‘het modelleringsproces’. Hierbij leer je excellent gedrag van iemand die dit vertoont. Er wordt dieper ingegaan op de communicatie van jou en van anderen, om op deze wijze nog meer bewust te worden van jezelf en je omgeving.

NLP Business

NLP Business

Als manager, professional, ondernemer of directeur wil je succesvol zijn. Meer tevreden klanten, meer omzet en natuurlijk een goed draaiend team. En om succes te hebben, zijn jouw communicatievaardigheden en persoonlijke effectiviteit even belangrijk als jouw vakkennis. Jouw leiderschap is immers essentieel om de resultaten te behalen die jij wilt! Is dit het moment om een nieuwe zakelijke stap te zetten nemen, en jezelf ook persoonlijk verder te ontwikkelen?

Volg de training NLP Business Friesland, en leer in 6 dagen hoe je jouw persoonlijke effectiviteit vergroot!

NLP Update

Na het afronden van je practitioner ben je door gaan ontwikkelen. Soms is het nog wel eens prettig om de dingen weer eens op te frissen. Met anderen en een ervaren trainer doorloop je een aantal belangrijke interventies van NLP en leer je nieuwe technieken en je vaardigheden te updaten.

Word briljant in lesgeven

Met de training ‘Briljant Lesgeven’ ga je terug in de schoolbanken om samen met mij je passie en talenten te ontdekken. Ik daag je uit om diep in de spiegel te kijken. Je leert wat de beste manier is om contact te maken met je leerlingen, hoe je het beste situaties in de klas kan herkennen en.. hoe je briljant kunt lesgeven!

Ik kreeg een compliment van mijn dochter toen ik op Bali zat tijdens haar studie op Bali.

Effectief communiceren met je kind

De opvoeding van je kind is soms best een uitdaging. Hoe kun je makkelijk en effectief communiceren hoe hoog de emoties ook oplopen? Hoe stel je duidelijke grenzen zonder strijd? In de cursus Effectief communiceren groei je in jouw rol als ouder en kom je echt in contact met je kind.
Deze cursus combineert persoonlijke ontwikkeling voor ouders met diverse vaardigheden om het beste uit je kind te halen, zodat je optimaal kan genieten van je leven én het opvoeden van je kinderen.

Agenda

Individuele coaching en in-company trainingen

Komen de geplande dagen niet uit of wil je liever een individuele training? Geen probleem! Ik geef ook individuele coaching en in-company trainingen.